Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Αγαπητές/οί φίλες και φίλοι κάτοχοι ECDL και City & Guilds,
Στη μάχη κατά της ανεργίας που αυξάνει καθημερινά, ιδιαίτερα στους νέους, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας δημιούργησε το πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους ηλικίας έως 29 ετών». Σας αποστέλλουμε πληροφορίες για το παραπάνω πρόγραμμα καθώς πιστεύουμε πως μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Το πρόγραμμα αποτελεί μοναδική ευκαιρία, καθώς δίνει τη δυνατότητα, όχι μόνο για εκπαίδευση και πιστοποίηση σε μια πληθώρα γνωστικών αντικειμένων που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα επαγγέλματα της αγοράς εργασίας, αλλά κυρίως διότι δίνει την ευκαιρία για εργασία και πρακτική άσκηση των γνώσεων που θα αποκομισθούν κατά την εκπαίδευση.
Το πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους ηλικίας έως 29 ετών», απευθύνεται σε νέους από 18 έως 29 ετών οι οποίοι διαθέτουν κάρτα ανεργίας. Εφόσον ο ενδιαφερόμενος πληροί τα κριτήρια και επιλεγεί για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, μπορεί να απευθυνθεί σε ένα από τα συνεργαζόμενα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης που μπορείτε να βρείτε εδώ και να επιλέξει το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει.
Αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, ο ωφελούμενος στη συνέχεια μπορεί να ξεκινήσει εργασία σε μία από τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η εργασία διαρκεί 6 μήνες και ο ωφελούμενος θα πληρωθεί για όλη τη διάρκεια των 6 μηνών με αμοιβή από 2.400€ έως 2.700€.
Το πρόγραμμα αποτελεί σημαντική βοήθεια στην κατάρτιση και την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων, καθώς εκτός από την εκπαίδευση και την πιστοποίηση, προσφέρει και την ευκαιρία επαγγελματικής απασχόλησης, η οποία μπορεί να εξελιχθεί στο πρώτο βήμα μιας μακροχρόνιας καριέρας.
Μπείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και πως μπορείτε να συμμετέχετε.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ.: 210 3729100.
Με εκτίμηση 
Μάριος Μολφέτας
Marketing & Communications Manager

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου