Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017


ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

 Προς:  Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου (Στούντιο Α)

             Υπεύθυνο λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ.Αμαρουσίου                                                                    

 Κοινοποίηση:  Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη

Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βασίλειο Κόκκαλη
                    
Θέμα :              Καλύτερη διαχείριση απορριμμάτων που προκύπτουν από τη δομή του     Κοινωνικού Παντοπωλείου στην περιοχή Στούντιο Α

 Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

 Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων που προέρχονται από τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου στην περιοχή μας το Στούντιο Α.

Η προσφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι αναμφισβήτητη, ειδικά σε μία περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύει η χώρα μας και στην οποία η συγκεκριμένη δομή συμβάλλει μαζί με άλλες στην αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης. Από την πλευρά μας θέλουμε να επισημάνουμε μερικές προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δράση της συγκεκριμένης δομής εστιάζοντας σε ένα ζήτημα που άπτεται των ευρύτερων προβλημάτων της περιοχής μας, στην οποία εδρεύει το Παντοπωλείο.

Δεδομένης της επιβαρυμένης κατάστασης στον τομέα καθαριότητας, εξαιτίας της δραστηριοποίησης μίας μεγάλης επιχείρησης σε περιοχή αμιγούς κατοικίας και των απορριμμάτων που εκείνη δημιουργεί προσπαθούμε να περιορίσουμε την επιβάρυνση στο ελάχιστον δυνατό. Αφού πρώτα απευθυνθήκαμε στην επιχείρηση του καναλιού Έψιλον (Ε) και στον Δήμο Αμαρουσίου ζητώντας καλύτερη διαχείριση απορριμμάτων και κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις σε όσους κατοίκους μπορέσαμε, σκεφτήκαμε να επικοινωνήσουμε και με εσάς.

Το μόνο ζήτημα που άπτεται της διαχείρισής σας είναι η τακτοποίηση των απορριμμάτων που προκύπτουν από το Παντοπωλείο και αφορά κυρίως τον τρόπο απόρριψης των χάρτινων κουτιών μεγάλου μεγέθους. Όταν το Παντοπωλείο εφοδιάζει με τα απαραίτητα αγαθά ευπαθείς ομάδες οι κούτες πετάγονται χωρίς να περιοριστεί ο όγκος τους, με αποτέλεσμα ο κάδος να γεμίζει εύκολα και να μην γίνεται αποτελεσματικά η διαχείριση των υπόλοιπων απορριμμάτων.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και αναμένουμε την απάντησή σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την καλύτερη συνεργασία που αφορά το καλό της περιοχής και το κοινό συμφέρον.

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 
Βασίλης Πέμμας                                                                                             Νίκος Γκιώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου