Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Καλησπέρα .
 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι την Παρασκευη 3/2/17 συναντήθηκε ο Προεδρος ,η αντιπρόεδρος και ο Γραμματεας του ΔΣ του συλλόγου μας με τον Δήμαρχο κύριο Γ. Πατούλη και τους αντιδημαρχους κύριο Κόκκαλη ,κύριο Ζήκο και κυρία Χαλιώτη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ηταν τα ακόλουθα :

1. Καναλι Εψιλον - Οπως γνωρίζετε η περιοχή εχει επιβαρυνθεί υπέρμετρα απο την μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του Εψιλον στην περιοχή μας  Ζητήσαμε λοιπόν την συνδρομή του Δημάρχου ωστε να πιέσει το καναλι να δημιουργήσει    κάποιες θέσεις στάθμευσης μέσα στο οικόπεδό τους  το οποίο δεσμεύτηκε να το κάνει.
Επισης οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου θα συνεργαστούν με το καναλι ´Έ ´για την καλύτερη αντιμετώπιση των απορριμμάτων που πετιούνται .

2. Έργο ομβρίων - Ζητήσαμε να ενημερωθούμε για το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες για τα όμβρια και πήραμε την διαβεβαίωση οτι θα ξεκινήσει τον Μάρτιο με τον ίδιο εργολάβο.
 
3. Καθαριότητα - Πήραμε την υπόσχεση οτι θα έρχεται οδοκαθαριστής σε μόνιμη βαση και θα περνάει ανά τακτά διαστήματα όχημα σκούπα ωστε να καλυτερεύσει η κατάσταση στην περιοχή μας .Επισης θα υπάρξει καλύτερη οργάνωση στην συλλογή των κλαδιών καθε Τεταρτη.

Παρακαλούμε να καλείτε στο 15321 για συνεννόηση.

 4. Πλατεία στην Αγίας Ειρηνης - Υπήρξε διαβεβαίωση οτι θα διαμορφωθεί σύντομα.

 5. Ασφαλτοστρώσεις - Θα υπάρξει προτεραιότητα στην ασφαλτόστρωση των 70 τελευταίων μέτρων της Τυμφρηστού και  διάνοιξης της Χρ.Τραπεζούντος προς Τυμφρηστού ( αν δεν υπάρχουν αποζημιώσεις )

 Μερική ασφαλτόστρωση της Αλεπούς ωστε να σταματήσουν σε καθε βροχή να μεταφέρονται χώματα και πέτρες στις αυλές των σπιτιών στην Μεσσήνης .
Επισης θα γινει μερική ασφαλτόστρωση της Λυκαβητού.

6. Κοινωνικό παντοπωλείο - Θα ζητηθεί απο το κοινωνικό παντοπωλείο να προσέχουν περισσότερο πως τοποθετούν τις άδειες κούτες στους μπλε κάδους και να τις διπλώνουν ωστε να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο.

Επισης συζητήθηκαν διαφορα γενικά θέματα της περιοχής και θεωρούμε οτι η συναντηση ηταν εποικοδομητική .

Για το ΔΣ
Βασιλης Πεμμας

Πρόεδρος του συλλόγου.
Τηλ 6946463642

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου